Onbeperkt stofzuigen op het stofzuigerplein

Na uw wasbeurt kunt u gratis gebruik maken van ons unieke stofzuigerplein. In totaal zijn er 21 beschikbare stofzuigplekken. Aan weerszijden van uw auto vindt u twee stofzuigerslangen. Zo hoeft u nooit te wachten op uw buurman.

Naast de stofzuigers kunt u gratis gebruik maken van poetsdoeken en schoonmaakmiddel. Is uw auto van buiten en van binnen helemaal schoon? Verwen uw auto dan nog extra met een lekker geurtje uit onze doekenautomaat. 

Uw auto van binnen reinigen?

Wilt u uw auto van binnen reinigen? Maak dan gebruik van onze voorzieningen op het stofzuigerplein! Met onze professionele producten kunt u uw interieur compleet onder handen nemen: de auto kunt u compleet stofzuigen, de ramen kunt u reinigen en de matten in onze mattenreinigers doen. 

  • Wasboxen 24/7 open
  • Koffiecorner
  • Wasboxen 24/7 open
  • Gratis overdekt stofzuigen
  • 65 meter wasplezier
  • 7 dagen per week geopend

Dubbele stofzuigerslangen, dus nooit wachten op uw buurman

Bij A7 Carwash kunt u gebruik maken van een dubbele capaciteit aan stofzuigers; Aan weerszijden van de stofzuigerplaatsen vindt u twee stofzuigers, waardoor u nooit hoeft te wachten op een beschikbare stofzuigerslang.

Mattenreinigers

Op ons stofzuigerplein vindt u twee mattenreinigers. Uw automatten worden hiermee niet alleen volledig gestofzuigd en geborsteld, maar ook met water gereinigd en gedroogd. Zo krijgen uw automatten echt een goede schoonmaakbeurt.

Doekautomaten

U kunt gebruik maken van één van onze vier doekautomaten. Gebruik de doeken samen met het schoonmaakmiddel om uw autoruiten en interieur te reinigen. U vindt ruitendoekjes, washandschoenen en heerlijke autogeurtjes in de doekautomaat.

Volledige haal- en brengservice

Wilt u volledig ontzorgd worden voor het wassen van uw auto? Dan kunt u bij A7 Carwash gebruik maken van onze haal- en brengservice. U hebt nergens omkijken naar; onze professionele autocleaners zorgen ervoor dat uw auto volledig wordt verzorgd: zowel het exterieur als interieur wordt gereinigd met onze haal- en brengservice. Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten halen en brengen? U kunt ons gemakkelijk bereiken via WhatsApp .