Zie je kans schoon! A7 Carwash Hoogezand en KPN slaan de handen ineen


Zie je kans schoon met Glasvezel internet van KPN mét €50 wastegoed van A7 Carwash!

Speciaal voor de provincie Groningen slaan A7 Carwash en KPN de handen ineen om jou een uniek aanbod te presenteren. Niet alleen geniet je van razendsnel internet en uitgebreide TV-opties, maar je ontvangt ook €50 wastegoed bij A7 Carwash om je voertuig in de schijnwerpers te zetten.

Waarom Kiezen voor KPN Internet + TV?

KPN staat bekend om zijn betrouwbare glasvezelnetwerk en uitgebreide zenderaanbod. Met snelle downloadsnelheden en haarscherpe beelden ben je verzekerd van een premium entertainmentervaring.

Waarom Kiezen voor A7 Carwash?

Laat je auto stralen met A7 Carwash, met onze geavanceerde wasprogramma's en aandacht voor detail, komt jouw voertuig als nieuw naar buiten.

Hoe profiteer je van dit unieke aanbod?

Bezoek A7 Carwash: Kom langs bij A7 Carwash aan de A. Einsteinlaan 61 in Hoogezand en ontvang na jouw wasbeurt een flyer bij de kassa.
Flyer Inleveren: Lever de flyer in bij de groene tafel bij A7 Carwash. Hiermee geef je KPN toestemming om contact met jou op te nemen en de details van het Internet + TV pakket te bespreken.

Ontvang Jouw Voordelen: Na de installatie van KPN Internet + TV ontvang je niet alleen de voordelen van razendsnel internet en uitgebreide TV-opties, maar ook €50 wastegoed bij A7 Carwash.

Wacht niet langer! Zet de stap naar een verbeterde internet- en waservaring en maak van jouw dag een stralend succes. Breng een bezoek aan A7 Carwash, pak jouw flyer en ontdek het razendsnelle internet van KPN!


a7carwash_kpn_actie